ARGITAL AKTIVOITU VIHREÄ SAVI 500G

15,40 €

Argitalin Aktivoitu vihreä savi toimii puhdistuskuurin tavoin sekä sisältää elimistön tarvitsemia
500g (29,80/kg)

vitamiineja sekä mineraaleja.
Savi muodostaa maapallomme vitaalisen maapeitteen ja hengittävän kasvualustan monenlaiselle ekosysteemille. Se on muovautunut plastiseen olomuotoonsa miljoonien vuosien aikana erittäin korkeissa lämpötiloissa ja sisältää suuren määrän mineraalisuoloja ja hivenaineita.
Vihreä savi on saanut nimensä sen sisältämän kaksiarvoisen raudan antamasta väristä. Kaksiarvoinen rauta eli nuori rauta on vielä aktiivista ja elimistö imeyttää sen erittäin hyvin. Raudan lisäksi se sisältää suuren määrän silikaa, joka korjaa ja suojaa elimistöämme ruumiin sisäisiltä ja ulkoisilta soluvaurioilta.
Vihreä savi puhdistaa ihoa epäpuhtauksista, korjaa ihovaurioita, vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa, laskee turvotusta, rentouttaa ja laukaisee vartalon jännitystiloja ja hoitaa selluliittia. Se on myös erittäin hyvä intiimialueen puhdistaja ja pienten ihotulehdusten oiva parantaja.
Vihreän saven mineraali- ja hivenainearvot vaihtelevat alueittain. Siksi onkin tärkeää tietää saven alkuperä ja sen sisältämät arvot sekä tuotantotapa. Hyvälaatuinen vihreä savi aurinkokuivatetaan kesän kuumimpana aikana, jonka jälkeen se seulotaan ja puhdistetaan mekaanisesti ilman käsittelyaineita tai gammasäteilytystä.
Argital vihreä savi on alkuperätään merisavea ja on iältään 6-16 miljoonaa vuotta vanhaa. Saviesiintymä sijaitsee Sisilian etelärannikolla, vain muutaman kilometrin päässä Välimerestä. Se kaivetaan ylös kesän kuumimpana aikana, jonka jälkeen sen annetaan rauhassa kuivua kuuman kesäauringon lämmössä ja myöhemmin Afrikan mantereelta saapuvan talvisen sirokkotuulen otteessa. Tämän jälkeen savi seulotaan ja puhdistetaan mekaanisesti ilman käsittelyaineita ja gammasäteilytystä Argital tehtaalla aivan saviesiintymän lähettyvillä.
Argital vihreälle savelle on myönnetty saksalainen BDIH sertifiointi.

  • Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
  • Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena
  • Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa