BIOMED A-TIPAT 15ML

30,45 €

15ml

A-vitamiini on välttämätön rasvaliukoinen vitamiini jolla on tärkeä merkitys monissa elimistön toiminnoissa. A-vitamiini vaikuttaa mm. näkökykyyn solujen kasvuun ja erilaistumiseen elimistön immuunipuolustukseen sekä sikiönkehitykseen. Lisäksi se ylläpitää ihon ja limakalvojen kuntoa. Elimistö ei pysty itse valmistamaan A-vitamiinia joten sitä on saatava ravinnosta. Tarve kasvaa raskauden ja imetyksen sekä joidenkin sairauksien aikana toipilaana ja kovassa fyysisessä rasituksessa tai nuorilla voimakkaan kasvuvaiheen aikana. Lisäksi A-vitamiinin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto tai dieetti sekä laihdutuskuurit.

Yleinen virheellinen käsitys on että antamalla beetakaroteenia voidaan saada korjattua A-vitamiinin puute. Jos halutaan saada A-vitamiinin todelliset vaikutukset hyödynnettyä, on erikseen otettava A-vitamiinia. Huomioitavaa on myös se että jodin puute häiritsee karoteenin muuttumista A-vitamiiniksi.

A-vitamiinin puutoksessa retinyylipalmitaatti on turvallinen ja tehokas A-vitamiinin muoto. Luonnollisia A-vitamiini johdannaisia ei saa sekoittaa synteettisiin retinoideihin, joita erikoislääkärit määräävät esimerkiksi vaikeisiin ihosairauksiin.

Suosittu ”ryppytippa”. Lisää tippa päivittäiseen annokseen kasvovoidetta ja levitä iholle. A-vitamiini kosteuttaa, silottaa ja uusii ihoa. Yksi tippa topsipuikolla kuiville nenän limakalvoille. Erinomainen myös kuiville ja rohtuneille huulille.

*A-vitamiini auttaa ylläpitämään ihon ja limakalvojen terveyttä
*A-vitamiini edistää rauta-aineenvaihduntaa
*A-vitamiini on tärkeä näkökyvylle
*A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
*A-vitamiini osallistuu solujen erikoistumisprosessiin

  • Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
  • Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena
  • Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa