CRUNCHY KETO BAR RASPBERRY CHEESECAKE
Good Goodin vadelmaisen juustokakunmakuinen valkosuklaalla kuorrutettu rouskuva ketopatukka on täydellinen pieniin herkutteluhetkiin. Tämä vähäkalorinen ja runsaskuituinen patukka sisältää myös kollageenia mutta ei keinotekoisia makeutusaineita. GMO-vapaa.
Ainesosat
Valkosuklaa kuiduilla ja makeutusaineilla 25,7% (kaakaovoi, täysmaitojauhe, dekstriini, makeutusaineet (erytritoli, stevioglykosidit), inuliini, oligofruktoosi, heraproteiini (maidosta), rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), luonnolliset aromit, vanilja), maitoproteiini, vadelmanmakuinen kerros 15,7% (täyteaine (polydekstroosi), soijaöljy, stabilointiaine (xylitoli), rasvaton maitojauhe, suola, emulgointiaine (sitruunahappoesteri E472c)), aromit, väriaine (karmiini), humektantti (glyseroli), hydrolisoitu vehnäproteiini, hydrolisoitu kollageeni, soijaproteiini, liukoisa maissikuitu, soijaöljy, rasvaton jogurttijauhe (sisältää maitoa), aromit, suola, auringonkukkaöljy, makeutusaine (stevioliglykosidit), väriaine (betakaroteeni).