foodin Kapryylihappo

Kapryylihappo on peräisin 100 % kookoksesta. Se valmistetaan tislaamalla fraktioitu kookosöljy. Kapryylihappo on keskipitkä rasvahappo, ja se toimii hieman eri lailla kuin muut perinteiset öljyt tai rasvat.

Voit käyttää kapryylihappoa ruoanlaitossa. Se ei kestä kovia lämpötiloja, mutta sopii salaatteihin erinomaisesti. Kapryylihapolla viet rasvakahvin seuraavalle tasolle! Käytetään päivittäin 1-3 rkl riippuen tavoitteista.

KAPRYYLIHAPPO SOPII RASVAKAHVIN JA KAAKAON SEKAAN

Kapryylihappo on keskipitkäketjuinen rasvahappo, joka imeytyy elimistöön muita rasvoja nopeammin ja edistää näin myös muiden ravinteiden imeytymistä. 

1-3 ruokalusikallista kapryylihappoa päivässä toimii loistavana lisäenergiana esimerkiksi urheilijoille ennen liikuntasuoritusta tai esimerkiksi ketogeenistä ruokavaliota noudattaville. Sen ominaisuudet ovat pitkälti samantyyppiset kuin MCT-öljyllä, mutta MCT-öljyssä on kapryylihapon lisäksi myös kapriinihappoa.

Mauton ja hajuton happo soveltuu kaikenlaiseen ruoanlaittoon, mutta korkeita, yli 160 asteen lämpötiloja tulisi välttää. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi kuumien juomien, kuten rasvakahvin tai kaakaon sekaan, ja sitä voi pirskotella salaatin tai muiden kylmien ruokien joukkoon. 

Kapryylihappo tiivistetään sataprosenttisesti kookospähkinöistä MCT-öljyn tapaan.

Säilytä auringonvalolta suojattuna. 

Vegaaninen, gluteeniton, säilöntä- ja lisäaineeton.

KÄYTTÖ

VOIMAKAHVI
2 dl luomukahvia
1 rkl kapryylihappoa
1 rkl luomuvoita tai gheetä

Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja nauti.

  • Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
  • Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena
  • Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa