FORSM MATE MANSIKKA-GRANAATTIOMENA 60G
Hedelmäinen Mate piristämään aamujasi!
Vastavalmistetussa Mansikka-Granaattiomena Matessa yhdistyy yerba mateen luontainen kitkeryys ja mansikka- ja granaattiomenaöljystä ammennettu hedelmäinen pehmeys. Maustamisessa on käytetty lisäksi mansikan paloja ja ruusun terälehtiä.
Nautinto alkaa heti kuuman veden kosketettua lehtiä, kun hauteesta vapautuu sieraimia hivelevä hedelmien tuoksu. Piristävää tuoksua seuraa nautinnon kohokohta, maku. Lisätyt aromit täydentävät Mateen luonnollisen raikasta makua sitä kuitenkaan peittämättä. Aromien helliessä makuhermojasi tunnet, kuinka mielesi vireytyy ja ajatukset selkeytyvät.
Mansikka-Granaattiomena Mate on loistava on keino selkeyttää omia ajatuksia ja lisätä vireyttä. Kupillinen Matea sopii esimerkiksi tilanteeseen, jossa pitkän työ- tai opiskelurupeaman jälkeen aivot tuntuvat puurolta ja keskittyminen on vaikeaa. Maten kofeiinin lempeämpi ja tasaisempi vaikutus auttaa nostamaan vireystilaa ilman esimerkiksi kahville tyypillisiä levottomuuden oireita.
Mansikka-Granaattiomena Mateen pääraaka-aine on yerba-puun lehdet eli itse Mate. Lehdet sisältävät runsaasti luonnollista kofeiinia, joka parantaa juojan vireystilaa. Runsas C-vitamiinipitoisuus pitää huolta normaalista aineenvaihdunnasta ja edistää hermoston toimintaa.
Mateen on lisätty luonnollisia mansikka- ja granaattiomenaöljyjä, mansikan paloja ja ruusun terälehtiä.
Kaikki mateemme tulevat suoraan tuottajalta Brasilista ilman välikäsiä. Tila sijaitsee Paranan maakunnassa Brasiliassa, jossa yerba-puut kasvat noin 700 metriä merenpinnan yläpuolella ja matee poimitaan tuoreeltaan.
Mateeta voit nauttia eri tavoilla!
Voit nauttia Mateen kuten normaalisti valmistaisit irtoteetä. Annostele lehtiä makusi mukaan vähintään 1 teelusikallinen 2 desilitraa vettä kohden. Käytä valmistuksessa kuumaa (mutta ei kiehuvaa) vettä. Ihanteellinen lämpötila on 70-80 astetta. Kiehuva vesi saattaa pilata maten maun ja tappaa ravintoaineita. Mateeta haudutetaan 4-10minuuttia riippuen siitä, kuinka vahvana juoja haluaa matensa nauttia. Tuotteen helppoon hauduttamiseen sopii muun muassa valikoimassamme oleva Easy sihti, jolla on kätevä valmistaa mateeta esimerkiksi kuppi kerrallaan.
Perinteisesti mateeta nautitaan kurpitsasta koverretusta Calabash-kupista. Calabash-kuppi sopii nautiskelijoille. Calabashista nautittuna mateen luontaiset aromit voimistuvat. Etelä-Amerikkalaisessa kulttuurissa mateeta jaetaan samasta kupista ja kaunis astia onkin sosiaalisen kokoontumisen keskiössä. Calabash-kuppi täytetään mateella ja sinne kaadetaan hiljalleen kuuma vettä. Valmista mateeta imetään bobilla-pillillä kupista ja vettä lisätään astiaan tarpeen mukaan. Tarkemmat ohjeet Calabashin käyttöön löydät valikoimastamme löytyvän Calabash-kupin sivuilta kohdasta käyttö.