Terveyskaista - Life Extension - Solgarnordic - Flowkosmetiikka - D-vitamiinit

Vitamiinit

LifeExtension – Premium-tason ravintolisät

Nyt huippulaadukkaat ja monipuoliset LifeExtension ravintolisät aidosti suomalaisesta Terveyskioskista! Aivan kuten elintarvikkeiden kanssa joita syöt, myös ravintolisien ainesosien laatu, puhtaus ja tehokkuus ovat tärkeitä. LifeExtension tuotesarja on ollut ravitsemusalan ammattilaisten ja terveystietoisten ihmisten suosiossa jo 1980-luvulta lähtien.

Valtaosa LifeExtension tuotteista valmistetaan Yhdysvalloissa ja ne tulevat meille erillisestä LifeExtension Europe yrityksestä.

Myymämme LifeExtension tuotteet ovat omaa maahantuontiamme ja niistä on asianmukaisesti tehty viranomaisilmoitukset ja niissä ovat suomen ja ruotsinkieliset tuoteselosteet. Tuotteet ovat myös myynnissä Oulun Natural myymälöissämme joten meihin saa näppärästi yhteyden mikäli herää kysymyksiä tai tuotteen kanssa tulee ongelmatilanteita. Olemme toimineet Oulun katukuvassa jo 35 vuotta ja Terveyskioskikin on toiminut verkossa jo vuodesta 2005, joten meiltä uskallat ostaa ja tilata myös LifeExtension tuotteet. Lähetämme varastotuotteet 24 tunnin sisällä tilauksesta Oulusta joten näitä tuotteita ei tarvitse odotella. 


Solgar on valmistanut korkealaatuisia lisäravinteita vuodesta 1947 lähtien. Missiona Solgarilla on tuottaa kuluttajille huippulaatuisia, innovatiivisia ja tieteeseen perustuvia lisäravinteita vahvistaakseen heidän kokonaisvaltaista terveyttään ja hyvinvointiaan.


Se mitä laitat ihollesi on meille tärkeää. Puhtaat, ravintorikkaat ja aidot raaka-aineet varmistavat ihosi kauneuden ja pehmeyden. Me emme lisää tuotteisiimme mitään ylimääräisiä ainesosia emmekä myöskään poista niistä mitään luonnollista ja kauneudelle tärkeää.
Tuotteemme ovat koostumukseltaan tiivistemäisessä muodossa. Useimmissa voiteissamme ei ole lainkaan vettä, joten ne ovat todella riittoisia ja täynnä vaikuttavia aineita. Todella pieni määrä tuotetta riittää hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Ihollesi päätyy vain todellista, puhdasta superravintoa luonnosta joka näkyy ja tuntuu pehmeänä, sileänä ja terveenä ihona.
Tuotteemme valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ehdottoman tarkkoja luonnonkosmetiikan laatustandardeja noudattaen. Jokainen tuotteemme on valmistettu yksilöllisesti ihmiseltä ihmiselle – meiltä sinulle. Sinun ei siis tarvitse pohtia mistä tuote on peräisin, onko siinä kaikki ihosi tarvitsemat ravinteet tai miten se on tuotettu. Me huolehdimme näistä asioista puolestasi.
Lämpimästi tervetuloa Flown maailmaan!

Rajaa
Listaustapa Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Listaustapa Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen