Yleinen hyvinvointi - Biolatte - Finnhook - Terranova - Life Extension - D-vitamiinit

Vitamiinit

Luonnonmukaiset, lisäaineettomat ja tehokkaat ravintolisät

Terranovan tuotteissa olevat kasvit, marjat ja yrtit ovat joko luomulaatuisia tai eettisen ja ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja. Suurin osa kasveista ja yrteistä hankitaan sertifioidulta luomuviljelmältä. Tuotteet ovat lisäaineettomia, eivätkä sisällä täyte- ja sidosaineita. Tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa, jossa jokainen tuote-erä tutkitaan huolellisesti riippumattomassa tutkimuslaboratoriossa laadun varmistamiseksi.

Terranova-tuotteet:

  • 100 % lisäaineettomia
  • Eivät sisällä sidos-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita
  • Sopivat myös kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Ovat tehokkaita ja imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla

 


LifeExtension – Premium-tason ravintolisät

Nyt huippulaadukkaat ja monipuoliset LifeExtension ravintolisät aidosti suomalaisesta Terveyskioskista! Aivan kuten elintarvikkeiden kanssa joita syöt, myös ravintolisien ainesosien laatu, puhtaus ja tehokkuus ovat tärkeitä. LifeExtension tuotesarja on ollut ravitsemusalan ammattilaisten ja terveystietoisten ihmisten suosiossa jo 1980-luvulta lähtien.

Valtaosa LifeExtension tuotteista valmistetaan Yhdysvalloissa ja ne tulevat meille erillisestä LifeExtension Europe yrityksestä.

Myymämme LifeExtension tuotteet ovat omaa maahantuontiamme ja niistä on asianmukaisesti tehty viranomaisilmoitukset ja niissä ovat suomen ja ruotsinkieliset tuoteselosteet. Tuotteet ovat myös myynnissä Oulun Natural myymälöissämme joten meihin saa näppärästi yhteyden mikäli herää kysymyksiä tai tuotteen kanssa tulee ongelmatilanteita. Olemme toimineet Oulun katukuvassa jo 35 vuotta ja Terveyskioskikin on toiminut verkossa jo vuodesta 2005, joten meiltä uskallat ostaa ja tilata myös LifeExtension tuotteet. Lähetämme varastotuotteet 24 tunnin sisällä tilauksesta Oulusta joten näitä tuotteita ei tarvitse odotella. 

Rajaa
Listaustapa Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu