REZCUE ZN+KARNOSIINI+GLUTAMIINI THERA NO

40,50 €

240g (168,75€/kg)

Suoliston limakalvoja vahvistava mauton tuote, joka sekoittuu hyvin veteen tai mihin tahansa muuhun juomaan.

Glutamiini on saanut suosiota biohakkeripiireissä limakalvojen uudistajana kuten myös nopeavaikutteinen sinkki. Rezcue - tuotteesta löytyy myös lakritsinjuuri, rohtosalkoruusu, punajalava sekä aloe vera synergiassa luoden hyvinvointia suolistoon. Tämä kombinaatio on ruoansulatuskanavalle todellinen apuri!

Sinkki: Sinkkisulfaatti -monohydraatti on limakalvoille tehokkain muoto (sallituista sinkin muodoista). Lämpimään nesteeseen liuenneena se löytää hyvin perille limakalvolle.

Karnosiini: Karnosiini on dipeptidi jolla on vahvoja antioksidanttisia vaikutuksia limakalvolla. DGL (deglykyrritsinoitu) lakritsijuuriuute ei nosta verenpainetta, mutta sisältää limakalvoa hoitavat ominaisuudet.

Lakritsijuurta on käytetty perinteisesti mm. vatsahaavan hoidossa. Se on myös hyvin tehokas osana helikobakteerin häätöä.

Althaea Officinalis -uute (engl. Marshmallow Root) on perinteinen ja paljon tutkittu yrtti, joka muodostaa ohuen suojaavan kalvon limakalvolle. Sitä on käytetty useimpiin ruoansulatuskanavan ongelmiin, mutta myös yskän ärsyttämään kurkkuun.

Ulmus Rubra -uute, jonka englanninkielinen nimi Slippery Elm viittaa puun kuoreen, joka on "liukas" pureskellessa. Liukkaus on seurausta polysakkarideista jotka muuttuvat limaksi kosketuksissaan veden kanssa. Lima on luonteeltaan suojaavaa ja hoitavaa päästessään limakalvolle.

Aloe Vera: Aloe Veran lehden geelistä saadun mehun tiiviste. Aloe on tunnettu limakalvoa suojaavista vaikutuksista.

Ravintolisälle ominaiset aineet annoksessa (1 mitta)2500 mg
L-Glutamiini 2462,5 mg
Sinkki8 mg
L-Karnosiini59 mg