SOLGAR VEGAN DIGESTIVE ENZYMES 250TABL

44,80 €

Vegaaninen ruuansulatusentsyymi Solgar® Vegan Digestive Enzymes on pureskeltava, miellyttävän makuinen ruuansulatusentsyymivalmiste kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuote auttaa pilkkomaan ravinnon proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja.

Solgar® Vegan Digestive Enzymes on ainutlaatuinen ja patentoitu yhdistelmä kasviperäisiä ruunasulatusentsyymejä, jotka auttavat tukemaan ruuansulatustasi ja ruuan ravinteiden imeytymistä.

Ruoansulatus on monimutkainen prosessi, jossa kehon hajottaa syömämme ruoka ravinteiksi käyttämällä haiman ja ohutsuolessa muodostamia ruuansulatusentsyymejä. Joskus kehomme ei tuota tarpeeksi ruoansulatusentsyymejä, ja syömämme ravinto ei sula kunnolla, vaikka söisimme terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Tällöin myös ravinteiden imeytyminen ruuasta ei ole optimaalista.  Ruoka-allergiat, matala vatsahapon määrä ja krooninen stressi vaikuttavat myös ruoansulatusentsyymien tuotantoon.

Kun tarvitset tukea ruuansulatuksellesi aterioiden jälkeen, vegaaninen ruuansulatusentsyymi Solgar Digestive Enzymes voi auttaa. Tuote sisältää kasviperäistä lipaasia, amylaasia, proteaasia, amyloglukosidaasia ja sellulaasia.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.