SUPERIOR S B12 2000, B6 & METHYLFOLATE

46,70 €
 mikroimeytyvä® – resoriblettimuotoinen kielen alle!
 ohittaa ruuansulatuselimistön, koska imeytyy suun limakalvoilta
 imeytyy nopeasti, puhdas ja tehokas valmiste
 ei tarvita vettä
 ei sisällä makeutus- tai väriaineita 
 gluteeniton, soijaton, maissiton, sokeriton, suolaton, säilöntäaineeton, GMO-vapaa
 

Nopeasti luonnollista energisyyttä! 

Aktiivinen B12-vitamiini (metyylikobalamiini), aktivinen folaatti (L5-metyylitetrahydrofolaatti) ja B6-vitamiini ovat kolme keskeistä B-ryhmän vitamiinia korkeiden homokysteiinitasojen hallinnassa. Homokysteiini liittyy lähes kaikkiin kroonisiin sairauksiin ja vanhenemiseen. 

B12 on vesiliukoinen vitamiini, jota tarvitaan mm. aivojen, hermojen, veren puna- ja valkosolujen kehittymiseen ja normaaliin toimintaan. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Metyylikobalamiini on B12-vitamiinin luonnollinen ja aktiivinen muoto, jonka elimistö voi käyttää suoraan hyväkseen.

Folaatti on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini (B9), jota tarvitaan solujen jakautumiseen ja verisolujen muodostumiseen. Sen tarve lisääntyy raskauden aikana. Foolihapon ja B12-vitamiinin aineenvaihdunta on kytkeytynyt toisiinsa, sillä B12-vitamiinia tarvitaan foolihapon muuttamiseksi elimistössä toimivaan muotoon.

B6-vitamiini toimii antioksidanttina ja osallistuu aminohappojen aineenvaihduntaan. Sillä on myös tärkeä rooli elimistön vasta-aineiden ja verisolujen muodostuksessa.

  • Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
  • Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena
  • Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa