TERRANOVA CHROMIUM 200 UG COMPLEX 50KAPS

14,50 €

SYNERGISTINEN KROMI

Kromi edistää verensokerin pysymistä tasaisena ja makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Suomen maaperä on tunnetusti kromiköyhää, joka voi johtaa kromin liian vähäiseen saantiin.

Terranova Kromi 200 ug sisältää yrttejä ja kasviksia, jotka edistävät ja tukevat kromin imeytymistä ja toimintaa elimistössä.

LISÄTIETOA TERRANOVA KROMI 200 UG COMPLEXIN AINESOSISTA

Stabiloitu riisinlese – Stabiloidusta riisinleseestä on poistettu rasvoja härskiinnyttävä lipaasientsyymi, ja siten se säilyy pitkään tuoreena. SRB sisältää monimuotoisia hiilihydraatteja, kuitua, sinkkiä (joka on välttämätön kromin toiminnalle elimistössä) ja monia muita pienravintotekijöitä, joita tarvitaan sokerin aineenvaihdunnassa, kuten magnesium, B1-, B2 ja B3-vitamiinit. Stabiloidusta riisinleseestä voi olla apua sokeritasapainon hallinnassa.

Kurpitsansiemen – Kurpitsansiemenet sisältävät merkittäviä määriä sinkkiä ja magnesiumia, jotka tukevat kromin toimintaa sokeritasapainon säilyttämisessä.

Ohranorasjauhe – Sen lisäksi, että ohranoras sisältää kromia, siinä on myös lukuisia pienravintotekijöitä, kuten magnesiumia, vanadiinia ja sinkkiä, jotka tukevat normaalia sokeriaineenvaihduntaa.

Raakakaakaorouhe – Raakakaakao sisältää kromia ja merkittäviä määriä magnesiumia, joka toimii yhteistyössä kromin kanssa sokeritasapainon säätelyssä. Kaakaossa on myös B1-, B2- ja B3-vitamiineja, joita tarvitaan, kun elimistö valmistaa sokerista energiaa.

Nokkosenlehti – Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

  • Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
  • Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena
  • Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa