TERRANOVA ORGANIC OMEGA OIL 3-6-7-9 250ML

30,50 €

VEGAANINEN OMEGA-3-6-7-9 -ÖLJYSEKOITUS

Terranova luomusertifioitu omegaöljy on laadukas ja erittäin terveellinen. Se sisältää kasviperäisiä omega-3, 6 ja 9 rasvahappoja ihanteellisessa 2:1:1-suhteessa.

Hamppuöljy on yksi parhaimpia kasviperäisten omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Luomuoliiviöljyn rasvahapot ovat suurimmaksi osaksi monityydyttymättömiä omega-9 -rasvoja, ja se sisältää runsaasti polyfenoleja. Tyrni taas on erinomainen omega-7 -rasvahappojen lähde.

LISÄTIETOA OMEGA OIL 3-6-7-9 AINESOSISTA

Luomu pellavansiemenöljy – Pellava sisältää erityisen paljon omega-3 -rasvahappoja ja alfalinoleenihappoa ja on siksi ihanteellinen kompensoimaan ravinnon sisältämiä liian suuria määriä omega-6 -rasvahappoja, joka on ongelma läntisissä kehittyneissä maissa.

Luomu hampunsiemenöljy – Hampun siementen sisältämä tyydyttymättömien/ tyydyttyneiden rasvahapposuhde on ihanteellinen, lisäksi se on yksi parhaimpia kasviperäisiä omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Sillä on miellyttävä pähkinämäinen maku, joka lisää sen arvoa ruuanlaitossa.

Luomu oliiviöljy – Suurin osa oliiviöljyn rasvahapoista on kertatyydyttymättömiä omega-9 -rasvahappoja. Sen arvo sydänystävällisenä öljynä johtuu todennäköisesti siitä, että öljy sisältää runsaasti polyfenoli-antioksidantteja ja siitä, että se tasapainottaa omega-6 -öljyjen vaikutuksia haittaamatta kuitenkaan omega-3 -öljyjen terveysvaikutuksia.

Luomu purasruohoöljy – Purasruohoöljy sisältää kaikkein eniten gammalinoleenihappoa (GLA), joka voi olla sekä iholle että naisen terveydelle hyödyllinen.

Luomu riisinleseöljy – Riisinlese sisältää runsaasti erilaisia antioksidanttiyhdisteitä, kuten tokotrienoleja, tokoferoleja ja gamma oryzanolia.

Luomu tyrniöljy – Tyrnin hedelmäöljy sisältää kasviperäistä omega-7 -rasvahappoa, josta on tullut erittäin suosittu terveyden ja kauneudenhoitotuotteissa. Öljy sisältää myös runsaasti polyfenolisia antioksidantteja.

Luomu tyrnin siemenöljy – Tämä öljy sisältää runsaasti fenolisia antioksidantteja, ja sen omega-3/omega-6 -rasvahapposuhde on tasapainoinen.

  • Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
  • Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena
  • Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa