PYCNOGENOL STRONG 40MG 60TABL

28,90 €

60 tabl

Pycnogenol® – rannikkomännyn kuoriuute – valmistetaan erikoismenetelmällä Pinus maritima – männystä.
Pycnogenol sisältää vakioidun määrän luonnon flavonoideja. Pycnogenol on voimakkain tähän mennessä löydetyistä luontaisista vapaaradikaalisieppareista.
Biologisissa järjestelmissä, joissa E-vitamiini ja C-vitamiini ovat aktiivisia, Pycnogenol on monin verroin voimakkaampi kuin sekä C-vitamiini että E-vitamiini. Pycnogenolin on myös osoitettu voimistavan E-vitamiinin ja C-vitamiinin tehoa.

- Pycnogenol normalisoi hiusverisuoniston aktiivisuutta ja vahvistaa hiusverisuonien seinämiä. Se auttaa säilyttämään valtimoiden seinämien kimmoisuutta.
Kollageenin vahvistuminen estää nesteen joutumista hiusverisuonten kautta kudoksiin. Tuloksena on turvotuksen laskeminen koko kehosta ja sileämpi iho.
- Pycnogenol suojelee elimistön joustavia kuituja, kuten kollageenia ja elastiinia, rappeutumiselta sekä auttaa ihokudoksen uudelleen rakentumista. Pycnogenol vähentää myös ihon epänormaalia pigmentoitumisen voimakkuutta ja pigmenttiläiskien kokoa. Lisäksi se toimii sisäisenä aurinkosuojana estäen UV-säteilyn aiheuttamia ihovaurioita. *Pycnogenol auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuutensa ja saa sen näyttämään terveeltä ja raikkaalta.
- Pycnogenol helpottaa jalkojen turvotusta.
- Helpottaa oloa siitepölyaikana.
- Pycnogenol on hyödyksi diabeetikoille laskien verensokeritasoa sekä suojaten silmänpohjia.
- Pycnogenol sopii säännölliseen käyttöön.

Ainesosat vuorokausiannoksessa (1-2 tabl.):

Maissitärkkelystä
Paakkuuntumisenestoaineita E 460, E 551
Rannikkomännyn kuoriuutetta
(Pinus maritima) 40-80 mg
joka vastaa rannikkomännyn kuorta40 – 80 g
Pintakäsittelyainetta E 470b