Life Extension

Root Catalog

LifeExtension – Premium-tason ravintolisät

Nyt huippulaadukkaat ja monipuoliset LifeExtension ravintolisät aidosti suomalaisesta Terveyskioskista! Aivan kuten elintarvikkeiden kanssa joita syöt, myös ravintolisien ainesosien laatu, puhtaus ja tehokkuus ovat tärkeitä. LifeExtension tuotesarja on ollut ravitsemusalan ammattilaisten ja terveystietoisten ihmisten suosiossa jo 1980-luvulta lähtien.

Valtaosa LifeExtension tuotteista valmistetaan Yhdysvalloissa ja ne tulevat meille erillisestä LifeExtension Europe yrityksestä.

Myymämme LifeExtension tuotteet ovat omaa maahantuontiamme ja niistä on asianmukaisesti tehty viranomaisilmoitukset ja niissä ovat suomen ja ruotsinkieliset tuoteselosteet. Tuotteet ovat myös myynnissä Oulun Natural myymälöissämme joten meihin saa näppärästi yhteyden mikäli herää kysymyksiä tai tuotteen kanssa tulee ongelmatilanteita. Olemme toimineet Oulun katukuvassa jo lähes 40 vuotta ja Terveyskioskikin on toiminut verkossa jo vuodesta 2005, joten meiltä uskallat ostaa ja tilata myös LifeExtension tuotteet. Lähetämme varastotuotteet 24 tunnin sisällä tilauksesta Oulusta joten näitä tuotteita ei tarvitse odotella. 

Listaustapa Ruudukko Luettelo

1-12 / 20

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu