Yritysinfo

Haluamme olla osana hyvää elämää 24 tuntia vuorokaudessa!

Terveyskioskin toimintaperiaate on tarjota terveydestään kiinnostuneille ihmisille laadukkaita luontaistuotteita ja muita hyvinvointiin liittyviä tuotteita laajasta valikoimasta kohtuulliseen hintaan, helposti kellon ympäri, luotettavasti ja aina ”tuoretta tavaraa”, ei varastossa seissyttä. Kaikki tuotteemme ovat Suomen lakien ja asetuksien mukaisia aina pakkausmerkinnöistä alkaen. Terveyskioski on Luontaistuote Oulun Natural Oy:n aputoiminimi. 

Luontaistuote Oulun Natural Oy, Oulun katukuvassa jo yli 35 vuotta

Olemme oululainen perheyritys ja toimineet luontaistuotealan edelläkävijöinä Oulussa jo yli 35 vuoden ajan vastaten omalta osaltamme alueemme asukkaiden hyvinvoinnista ja terveydestä. Oulussa meillä on kaksi myymälää (Kauppakeskus Valkeassa ja Prisma Limingantullissa) joihin myös Terveyskioskin asiakkaat voivat olla yhteydessä, meidät tavoittaa myös puhelimitse, ja aina suomeksi. Verkossa Terveyskioski.fi on toiminut myös jo vuodesta 2005 lähtien. Menestyksemme perustuu laajaan valikoimaan, asiantuntevaan henkilökuntaan, yksilölliseen asiakaspalveluun ja vahvaan markkinointiin aktiivisen itsehoidon puolesta. Yrittäjänä toimii Petra Niskanen.

Terveyskioskin avulla teillä on käytössä Naturalin koulutetun henkilökunnan ammattitaito, uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Meiltä voit kysyä luottamuksellisesti aiheesta riippuen niin sairaanhoitajalta, fytonomilta kuin homeopaatilta.

Natural Bonus

Tammikuussa 2021 lanseerasimme ja otimme käyttöön Natural Bonus -järjestelmän ja chatbotin, Napotti-nimiltään. Olemme ylpeitä tästä kehittämästämme kivijalkakaupan ja verkkokaupan toimintojen yhdistämisestä. Tuotteiden löytäminen, ostaminen ja noutaminen tai niiden tilaaminen on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Bonus järjestelmä on kanta-asiakkaille palkitseva. Niin ikään kaikessa toiminnassa on pyritty varmistamaan asiakkaiden kokema turvalliuus, laatu ja toiminnan nopeus. Projektiin olemme saaneet rahoitusta Business Finlandilta. 

Terveyskioski onkin ylpeä voidessaan tarjota teille internetin välityksellä näin laajan ja ammattitaitoisen palvelun.

Tervetuloa luotettaville ostoksille!

Terveyskioski
Luontaistuote Oulun Natural Oy
Isokatu 24
90100 OULU
info@terveyskioski.fi

Terveyskioskin tuotehinnat ja edut voivat poiketa Natural myymälöiden hinnoista ja eduista.