Aloedermal - Muut kivennäis- ja hivenaineet

Kivennäis- ja hivenaineet

Turvallinen ja tehokas
hoitotuotesarja!
Tehokas ALOEDERMAL®:

  • Vaikka luontaiskosmetiikkaan liittyy usein hoitavien aineiden vähäinen määrä tai jopa tehottomuus ALOEDERMAL8 -tuotteiden toimivuus on kliinisesti testattu. Vaikuttavien aineiden tehokkuuden todistavat kliiniset testit, jotka vahvistavat paitsi vaikuttavien aineiden riittävän määrän myös niiden toivotut vaikutukset.
  • Täysin luonnollisten aktiiviaineiden pitoisuus on suuri: ALOEDERMAL* -tuotteissa on lakritsijuuren sisältämää [Glycyrrhiza globro) gtykyrretiinia, kasvisieroleita, hyaluronihappoa, viinirypäleiden kantasoluja, koentsyymiä, Q10, vitamiineja, lääkeaaloeta [Aloe vera barbadensis), sekä Afrikan puusavanneilta saatavaa karitevoita [Butyrospermum borkii) sekä arvokkaita kasviöljyjä, kuten manteliöljyä, purosruohoöljyä ja Marokon yrittäjänaisten käsin tuottamaa arganöljyä.
    Turvallinen ALOEDERMAL®:
  • Synteettisten säilöntäaineiden, parabeenien, SLS:n (Sodium Laureth Sulfate) ja SLES:n (Sodium Lauryl Ether Sulfate), väriaineiden ja hajusteiden puuttuminen näistä tuotteista tekee tuotteet sopiviksi kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille niistä ja auttaa välttämään ympäristökuormitusta ja estämään allergioiden kehittymistä.
  • Iho hyötyy myös siitä, että ALOEDERMAL* tuotteiden hoitavat aineosat ovat ainoastaan luonnollista alkuperää. Esimekiksi Hoitava päivävoide 50 ml ja Juonteita silottava 30 ml ovat ilmattomissa Airless -pakkauksissa, joissa voide ei ole kosketuksissa ilman kanssa eikä ylimääräisiä hapettumisenestoaineita siten tarvita.
Rajaa
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.